در سوابق بیمه توسط
با سلام
بنده بتازگی در سامانه جدید ثبت نام نموده و کابری فعال رو با پیامک نیز دریافت کردم و براحتی وارد سامانه میشم اما متاسفانه امکان مشاهده سوابق میسر نیست و بنظر میرسد هنوز آیکن های موجود فعال نشده اند لذا میخواستم بدونم مشکل از سیستمه یا اینکه بنده نمیتوانم استفاده کنم.
ضمنا اخیرا شناسنامه خودم رو تعویض کردم و در حین ثبت در این سامانه سریال شناسنامه ام رو بر اساس شناسنامه جدید وارد کردم در صورتی سوابقم کلا مطابق سریال شناسنامه قبلی میباشد آیا این موضوع میتواند مشکل ساز باشد یا خیر؟ تشکر و سپاس
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام سایت مشاهده سابقه بیمه به صورت آزمایشی در دسترس قرار گرفته است و در هفته های آتی کامل تر می شود و این مشکلات بر طرف می شود و می توانید برای ثبت نام و مشاهده سابقه بیمه اقدام نمایید

برای مثال در هفته گذشته ابتدا اصلا پیامک ارسال نمی شد، سپس پیامک تایید یا عدم تایید ثبت نام ارسال نمی شد، بعد از آن پیامک عدم تایید هویت می آمد و در حال حاضر مراحل ثبت نام کامل انجام می شود ولی پس از ورود به پروفایل  آیکون ها فعال نمی باشند

در هفته های آینده مشکلات بر طرف می شود و می توانید سوابق تان را مشاهده نمایید

در صورتی که نیاز به سوابق بیمه تان دارید می تونید به شعب تامین اجتماعی مراجعه نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی

اطلاعات تکمیلی در :

مشاهده سابقه بیمه