در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام می خواستم شرایط بیمه پاسارگاد در مورد دریافت حقوق مستمری بدونم... ایا با پرداخت حق بیمه های عمر و تامین اتیه فرد بیمه گذار میتونه بعد از مدتی درخواست بازنشستگی بده؟ و اگر جواب مثبت است لطف کنید حداقل زمان در خواست بازنشستگی و محاسبه میزان حقوق بازنشستگی را توضیح بفرمایید. ممنون از بذل توجه شما
3 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
برای اینکه بتوانید بازنشسته بشوید  و در حداقل ١۵سال  باید حق بیمه تون کمتر از ١۵۰هزار تومان نباشد که بازنشستگی خوبی داشته باشید
موفق باشید
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید