در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام. من بیمه قالیبافی داشتم و حدودا یازده سال سابقه بیمه دارم.امروز برای گرفتن فیش رفتم گفتم سه ماهه آخر سال را قبل از پایان سال باید واریز میکردی به همین دلیل بیمه شما از مرکز به صورت خودکار قطع شده و غیرقابل پیگیری می باشد.الان تکلیف چیست چه کاری میتوانم انجام دهم لطفا راهنمایی کنید .واقعا شوکه شدم
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
سلام در بیمه های خویش فرما در صورت واریز نکردن حق بیمه در موعد مقرر قرار داد بصورت یک طرفه فسخ می شود و برای تحت پوشش قرار گرفتن باید تمام مراحل اداری را دوباره طی نمایید

* سوابق پرداختی حق بیمه شما محفوظ می باشد