در بیمه درمان تکمیلی توسط
کدام بیمه تکمیلی انفرادی درمانی کمترین دوره انتظار را دارد
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خانم سلطانی سلام،وقت بخیر.

از حسن توجه تون درباره این سوال صمیمانه خدمتتون تبریک عرض می کنم.

در بیمه های تکمیلی درمان انفرادی،حداقل زمان ممکن برای پوشش زایمان یکسال است،لیکن شما ۳ماه پس از عضویت میتوانید برای بارداری اقدام نمایید.

بمحض تمدید سال دوم قرارداد،و حتی در همان ماه اول بعد از تمدید میتوانید از پوشش زایمان استفاده نمایید.

همچنین توجه داشته باشید که بجز بارداری،شما تحت پوشش ۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال پوشش بستری و جراحی در بیمارستان،۲۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال هزینه های پاراکلینیکی،۳،۰۰۰،۰۰۰ ریال هزینه غرامت روزانه بستری در بیمارستان و سایر پوشش های درمانی نیز می باشید.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی بیشتر،هر روز (حتی جمعه ها) میتوانید از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ جهت مشاوره رایگان تماس بگیرید.

با بیمه های عمر و تانین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.