در بیمه بیکاری توسط
سلام من دو سال اخر در يك شركت خصوصي كار كردم و با مرخصي زايمان من موافقت كردن ولي بعد از پايان مرخصي ميگن به من نياز ندارن. آيا ميتونم از بيمه بيكاري استفاده كنم؟ فقط نامه عدم نياز و كپي قرارداد رو به من دادن. اصل قرارداد بايگاني شده.. ممنونم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.بعد از اتمام دوران مرخصی زایمان کارفرما حق اخراج کارگر را تا پایان دو سالگی (دوران شیردهی فرزند)ندارد.ولی با ذکر شرایطی اخذ بیمه بیکاری بعد از اتمام مرخصی زایمان امکان پذیر است.