در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام وقت بخیر
بنده یک سالی هست که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستم و خواهان بیمه کردن خود میباشم
قبل از فراقت از تحصیل تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی پدرم بودم و این بیمه یک سالی هست که قطع شده است
دو ماه دیگر عاازم به خدمت هستم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

من باید بدانم که شما از بیمه نامه تان چه انتظاری دارید،در آن صورت میتوانم بهتر راهنمایی تان کنم.

پس لطفا با من تماسی داشته باشید تا درباره بهترین پیشنهاد ممکن با هم مذاکره ای داشته باشیم.

لطفا از ساعت ۱۹/۳۰ تا ۱۸/۰۰ هر رو ز بغیر از جمعه با من تماسی داشته باشین.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد ،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.