در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگه بخام بیمه کنم خودمو اگه بگم شغلم ازاده بازرسی یا تحقیق چیزی داره واس اتمام کار یا ن؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط
نخیر.در صورت عقد قراداد بیمه اختیاری یا مشاغل آزاد با سازمان تامین اجتماعی مشمول بازرسی کارگاهی نخواهید بود.
توسط (109,850 امتیاز)
سلام

با تشکر از شما

پیشنهاد همکاری داشتم.

می تونید در سایت عضو بشید و اطلاعات تماس تون رو بگذارید تا بتونم تماس بگیرم و یا اینکه با من تماس بگیرید. با تشکر