در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام
5سال است بیمه عمر واتیه خریداری کرده ام وپرداخت میکنم ایا بهتر است سرمایه گذاری در همین بیمه را زیاد کنم یا بیمه دیگری خریداری نمایم؟باتشکر
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

با توجه به اين كه ٥ سال پيش بيمه نامه تهيه كرده ايد، ممكن است امكان بعضي از پوشش ها كه اضافه شده است را نداشته باشيد.

همچنين به خاطر كاهش نرخ تضمين از ١/٦/٩٥، امكان اغزايش حق بيمه در بيمه نامه هاي قبل تاريخ مذكور نيست.

بهتر است اقدام به تهيه بيمه نامه جديد كنيد.

همچنين از نظر بيمه تمام بيمه ها با هم مجموع حساب ميشود. و هر بيمه نامه مستقلا خسارت پرداخت مي كند.