در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام.آیا بیمه های خصوصی مثلا آسیا و...
دفترچه خدمات درمانی و طرف قرارداد با جاهایی هستند؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

هیچ شرکت بیمه مجاز به دادن دفترچه درمانی پایه نمی باشد.

بر اساس قانون شما از سازمان تامین اجتماعی  و یا بیمه سلامت،پرسنل بانک ها از طریق خود بانک،نیروهای مسلح از طریق بخش اداری خود قادر به دریافت دفترچه بیمه پایه می باشند.

بنابراین اگر حتی در آخرین مرحله ممکن،شما قادر به دریافت هیچ نوع دفترچه بیمه پایه ای نباشید،با مراجعه به بیمه سلامت و تحویل مدارک،یک روزه و به رایگان می توانید دفترچه دریافت نمایید.

با بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.