در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام
بیمه سامان ازبنده خواسته بدون رای دادگاه (بدون شکایت) امکان پرداخت دیه امکان پذیرمیباشد،بنده هم قبول کردم.حال اگر درصد ومیزان خسارت کم بود ،امکان پیگیری از طریق مراجع قضایی امکان دارد؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید.باتشکراززحمات شما عزیزان.
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام معمولا به دلیل طولانی شدن فرایند دادرسی و افزایش سالانه قیمت دیه شرکت های بیمه به صورت توافقی و با رضایت طرفین مبلغی دیه را پرداخت می کنند