در بیمه بیکاری توسط
با سلام و تشکر فراوان

ایا به دارندگان کارت هوشمند بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
با سلام کارت هوشمند چه چیزی ؟

در ضمن در صورتی که شما شرایط زیر را دارا باشید می نوانید برای دریافت بیمه بیکاری اقدام نمایید

 مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشید.

 تبعه کشورهای خارجی نباشید.

 مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشید.

 بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.

 بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث غیرمترقبه مانند سیل، جنگ، زلزله و آتش سوزی بیکار می شوند، برای دریافت مقرری بیمه بیکاری، نیاز به داشتن حداقل سابقه پرداخت حق بیمه ندارند و حتی اگر در روز اول کار بر اثر این حوادث بیکار شوند می توانند مقرری بیمه بیکاری دریافت کنند.