در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

تقریبا اکثر شرکت های بیمه گر عمر بصورت شفاهی اعلام می کنند که مبلغ بازخرید برمبنای سود مشارکت است نه تضمین.آیا شرکتی هست که در قرارداد بصورت واضح این مسئله را لحاظ کرده باشد؟در صورت وجود سپاسگذارم اگر نمایش دهید.
4 پاسخ
توسط (8,730 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

درشرکت بیمه "ما" در سند شرایط عمومی بیمه نامه عمروسرمایه گزاری دقیقا ماده16 اشاره به همین نکته دارد:

درصورت پرداخت زودتر از موعد حق بیمه ،مبلغ اضافه پرداختی نیز مشمول سود روزشمار خواهد شد و در صورت عدم پرداخت حق بیمه در مهلت مقرر اندوخته بیمه نامه جهت تامین هزینه ها منظور خواهد شد و ارزش بازخرید و اندوخته بیمه نامه متناسب با مدت تاخیر کاهش خواهد یافت.