در بیمه روستایی و عشایر توسط
پدر بنده 74 سال سن دارند و مدت 11 سال هست که بیمه روستایی و عشایری شده اند  وسالانه مبلغ حق بیمه خود را واریز کرده اند اما متاسفانه هر زمان که به شعبه دفتر بیمه جهت بازنشستگی مراجعه میکنند به ایشان میگویند که مجلس تصویب نکرده یا بوجه نیست ویا شما باید 15 سال بیمه واریز کنید و از این جمله حرفها . پدر من باید تا به کی منتظر شنیدن این هرفها باشند . اگر نمیخواهند کسی رابازنشست کنن بگویند که ما هم هر سال پول وایرز نکنیم .  لطفا راهنمایی فرمایید که از کدام مسیر و کانال میتوان پیگیر بود -میرزا - روستای نیگنان از توابع شهرستان بشرویه استان خراسان جنوبی
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام طرحی تصویب شده که در صورت تایید شورای نگهبان و اجرا توسط دولت افراد تحت پوشش بیمه روستایی می توانند با 10 سال سابقه و 65 سال سن درخواست بازنشستگی دهند.

البته با توجه به سیستم اداری ایران و انجام مراحل فوق حداقل اجرایی شدن آن یک یا دو سال زمان خواهد برد.

اطلاعات تکمیلی در :

نحوه ثبت نام بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی