در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من میخوام وانت بخرم آزاد کار کنم.چطور باید بیمه بکنم که بازنشته بشم بعد ۳۰ سال اگه زنده باشم البته.یه راهنمایی کلی کنید بیزحمت هیچ اطلاعی ندارم.هزینه هم چقدره
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز من بهتون پیشنهاد میکنم یک بیمه عمر و بازنشستگی بدون محدودیت زمانی برای خودتون خریداری کنید. و از سال 20 م به بعد هر سالی که اراده کردید خودتون رو بازنشسته کنید. میتونید با اختصاص حق بیمه ماهیانه100 الی 150 هزار تومان براحتی یک بازنشستگی مناسب برای خودتون تدارک ببینید. البته بازنشستگی مناسب از نظر عرف جامعه و نه سیستم اداری که به شما بعد از 30 سال خدمت و سابقه نهایتا ماهایانه 800 هزار تومان حقوق میده که ممکنه کفاف هزینه های ضروری رندگیتون رو هم نده. منظور بنده یک بازنشستگی با حقوق مناسب و واقعیه .

برای اطلاعات بیشتر میتونید با من تماس بگیرید.

پایدار و تندرست باشید