در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در بيمه عمر بعد از ده سال بيمه چه مبلغي پرداخت ميكند
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

بازپرداخت در بيمه هاي مستقيما به مقدار خق بيمه اي كه شما طب مدت قرارداد پرداخت مي كنيد بستگي دارد.

براي مثال اگر سالي ١.٢ ميليون تومان پرداختي داشته باشيد با سالانه ١٥٪‏ افزايش، بعد از ١٠ سال تقريبا ٣٠ ميليون بازپرداخت بيمه به شما مي شود.

حال اگر مبلغ پرداختي خود را ٢ تا ٣ برابر كنيد باز پرداخت هم همينطور افزايش پيدا مي كند.

پيشنهاد مي كنم يك مشاوره حضوري با نمايندگان بيمه داشته باشيد، تا براي شما بيمه نامه را طراحي بكنند.

بيمه عمر صرفا يك صندوق نيست. بلكه مهمتر از ان خدمات حمايتي ان است.

اگر فقط بحث اين باشد كه چقدر بدهم و چقدر گيرم مياد باشه كه بانك رو پيشنهاد ميدم بهتون.