در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سه قسط بیمه زندگی مان را پرداخت کرده ام اما نمی توانم مطمعا باشم که اقساط واریز شده چطور میتوانم اطمینان حاصل کنم
3 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام و احترام
اگر بیمه نامه شما از شرکت پاسارگاد باشد، با مراجعه به سایت بیمه پاسارگاد، هم میتوان اقساط بیمه را بصورت اینترنتی پرداخت کرد و هم از سابقه پرداخت های خود اطلاع یابید. برای این کار باید شماره بیمه نامه و شماره ملی را وارد کنید تا وارد حساب کاربری خود شوید.