در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام پدرم 7سال سابقه بیمه داره.وبیماری خاص(تالاسمی)و دیسک کمر شدید دارد،44سال سن داره،واصلا نمیتونه کارکنه.کمیسیون پزشکی ک گرفتن57%پوکی استخوان داشته و3تااز مهره های کمرش شکسته.ولی بازنشسته پدرم نمیکنن.میشه راهی بهم بگید ک انجام بدم تا پدرم بازنشسته بشه؟اصلا نمیتونه کارکنه و خیلیم نمیتونه راه بره خواهش میکنم جوابمو بدید تا کاری برای پدرم بکنم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
این اطلاعات کافی نیست.
چنانچه در ۱۰ سال قبل از شروع و یا شدت بیماری ۱ سال سابقه و در یکسال آخر نیز ۹۰ رو سابقه داشته باشد، به شرط انجام معالجات توانبخشی و ارایه مدارک آن، در کمیسیون مربوطه شرکت خواهد نمود.
اگر با فرض وجود شرایط بالا، برای چند بیماری دردکمیسیون شرکت نماید، اصل تجمیع بیماری ها اجرا خواهد شد. البته تجمیع بیماری ها به صورت جمع جبری نخواهد بود، بلکه فرمول محاسبه و جدول خاص خود را دارد.