در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
هزینه باداشتن دفترچه تامین اجتماعی برای بستری قلب دربیمارستان بهمن تهران چقدر است
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
بیمارستان بهمن بیمارستان خصوصی غیر طرف قرار داد میباشد و هزینه بیمار بستگی,به طول مدت بستری,اقامت در کدام بخش بستری,و اقدامات انجام شده دارد,بیمار هنگام ترخیص کل هزینه پرونده را بصورت آزاد میپردازد و بعد با در دست داشتن مدارک به دفتر اسناد پزشکی مبلغی از آن را طبق تعرفه دولتی دریافت میکند.