در سوابق بیمه توسط
درسایت جدید ثبت سوابق همه گام هارا ثبت نام کردم وپیامی مبنی بر درخواست شما با موفقیت ثبت گردید،لطفا منتظر پیامک فعالسازی بمانید،اما متاسفانه هیچ پیامکی از سوی بیمه دریافت نکرده ام.
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

  • در حال حاضر برخی پیامک های مربوط به سایت سابقه بیمه یا ارسال نمی شوند یا با تاخیر ارسال می شوند.
  • در صورتی که شماره موبایلتان مربوط به اپراتور همراه اول می باشد، دریافت پیامک با وقفه بیشتری انجام می شود.

اطلاعات تکمیلی در :

مشاهده سابقه بیمه