در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با عرض سلام و احترام ؛
   آیا برای درخواست صدور برگ پرداخت بیمه اختیاری محدودیت زمانی دارم یا تا آخرین روز ماه دوم بعد از آخرین پرداخت، مهلت دارم؟
(به عبارت دیگر آیا می توانم زمانی که می خواهم فیش را پرداخت کنم مثلاً در ماه دوم، برگه را صادر کنم یا اینکه باید در ماه جاری برگه درخواست صادر شده باشد؟)
با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام درصورتیکه پرداخت حق بیمه مقرر از طرف بیمه شده متوقف گردد و بین تاریخ قطع پرداخت حق بیمه و پرداخت مجدد بیش از سه ماه فاصله ایجاد نشده باشد بیمه شده میتواند حق بیمه معوقه را به بیمه تادیه نموده و پرداخت بیمه را کماکان ادامه دهد در غیر این صورت ارتباط بیمه شده با سازمان قطع و ادامه بیمه وی موکول به تسلیم درخواست مجدد و موافقت سازمان  خواهد بود و میبایست حق بیمه کامل هر ماه را حداکثر تا اخرین روز ماه بعد پرداخت نمایند...ایمانی