در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

من نمیدونم چه بیمه ایی ثبت نام کنم بعضیا میگن تامین اجتمایی خوبه بعضیا میگن بیمه عمر ولی من هنوز اقدامی نکردم

5 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)

دوست من
تاکید دوباره بنده عدم مقايسه این دو خدمت و برخورداري از دو خدمت می باشد.
بیمه تامین اجتماعی و عمر مثل جوراب و کفش می باشد و هرکدام جای خود رادارند و هیچ کدام نمی تواند جای دیگری را گرفته و خدمان دیگری را ارائه نمایند. شما ممکن است بتوانيد کلفترین جوراب دنیا را بپوشید ولی باز هم برای بیرون رفتن به کفش احتیاج دارید. اگرچه هر دو ناحیه پا را پوشش می دهند.

  • ✅اگرچه شاید در نگاه اول بیمه های عمر و بيمه تامین اجتماعی یک جور بنظر بیاید اما ماهیت این دو با هم فرق داشته و به همین دلیل قابل مقایسه با هم نیستند
  • ✅تامین اجتماعی یک ارگان دولتی و همگانی است که طبق قانون اساسی وظيفه تامین درمان پایه به همراه بازنشستگی را دارد. در حالی که شرکت های بیمه ، سازمانهایی کاملاً خصوصي بود و ماهیتی مالی دارند.
  • ✅کدام یک اول یا کدام دوم بسته به نظر فرد دارد
  • ✅بیمه های عمر جنبه درمانی محدودی دارند
  • ✅ولی از نظر  بازنشستگي در شرايط یکسان با تامین اجتماعي، بهتر عمل می نماید
  • ✅از خدمات بیمه های عمر به راحتی و خیلی سریع می توان بهره مند شد ولی تامین اجتماعی، امور اداری بیشترس دارد و شرايط عقد و ادامه قرارداد آن مشکل تر است
  • ✅آشنايي با قوانین بیمه عمر بعلت وجود مشاوران خبره و مشاوره رایگان، امر راحت و آسان است اما در تامین اجتماعی چنین نيست
  • ✅تامین اجتماعی پوشش هایی مثل هزینه فوت و فوت حادثه و ... را با این مبلغ بالا ساپورت نمی کند
  • ✅سابقه تامين اجتماعی شرايط سنی دارد در حالی که بیمه های عمر   را از بدو تولد می توان استفاده نمود
  • ✅در بیشتر موارد برای داشتن بسمه تامین اجتماعی نیاز به شغل می باشد اما در بیمه عمر نه
  • ✅مبالغ حق بیمه تامين اجتماعی مشخص و گاها غیرقابل تغییر است اما در بیمه های عمر بسته به نياز می توان از ماهی بیست هزار تومان تا یک ميليون پرداخت داشت
  • ✅حق بیمه تأمين اجتماعی طبق جلسات ساليانه و طبق تصميم دیگران هر سال اضافه می گردد در حالی که میزان افزایش حق بیمه عمر را خود شما و از صفر تا بیست درصد می توانید تغییر دهید
  • ✅شما به سادگی می توانید در شرايط قراردادبیمه عمر با درخواست کتبی تغییر ایجاد کنید و متناسب باشرایط کار زندگي خود، در بیمه عمر تغییرایجاد کنید، ولی تامین اجتماعی خیلی بسته عمل می کند
  • ✅در تامین اجتماعی خود شما باید شخصا پیگیر تمام امور بیمه ای خود باشید ولی در بيمه های عمر شرکت بیمه امور بیمه ای شمارا پیگیری می نماید. از تغییر تا پرداخت و خسارت و بازخريد و ...

ولی پیشنهاد ما
برخورداری از هردو خدمت است

سلام ، محمدخانی هستم (مشاور و مدرس بیمه):