در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام.می خواستم بدانم اگر در حال حاضر که سود تضمینی بیمه نامه ها تغییر کرده اگر الحاقیه افزایش حق بیمه و یا درصد افزایش سالانه حق بیمه را ارائه بدیم سود تضمینی بیمه نامه که در گذشته 18 بوده برحسب دستوالعمل جدید کاهش پیدا می کند ؟
4 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
درود بر شما
بله با اعمال تغییر در پرداخت حق بیمه و صدور الحاقیه مبنای محاسبه به روش جدید تغییر می کند
موفق و بهروز باشید