در شرکت بیمه توسط
با سلام
بنده در سال گذشته با ماشین شخصی خودم با یک موتور سیکلت تصادف کردم که دو نفر راکب آن بودند. و بنده به دلیل حرکت رامسید مقصر شناخته شدم و به دادگاه معرفی شدم و بعد از گذراندن مراحل قانونی و پرداخت جریمه توسط من یک کوپن از بیمه نامه من جدا کردند و به همراه حکم دادگاه به بیمه تحویل دادم که مصدومین از طریق بیمه شخص ثالث دیه خود را دریافت کنند ولی بیمه مربوطه(بیمه ایران)از پرداخت دیه مصدومین امتناع میکند و میگوید که این مصدومین سابقه دار میباشند و احتمال میدهند که آنها به عمد و برای دریافت دیه ناحق به خودروی من برخورد کردند
از آنجایی که مهلت دو سالیه بنده برای پرداخت دیه رو به اتمام میباشد و سماجت مصدومین جهت گرفتن دیه به من روز به روز بیشتر میشود
حال من باید با بیمه چکار کنم؟ من که همه مراحل کارم رو به صورت قانونی انجام دادم و تا بحال هم سابقه تصادف ندارم
بیمه به من گفته باید درخواست حقوقی بدهم لطفا راهنماییم کنید که کجا و به چه شکل باید این درخواست رو بدم؟ و به چه مدارکی برای این درخواست نیاز دارم؟
آیا ممکنه که بیمه زیر بار پرداخت دیه مصدومین نرود و خود بنده مجبور به پرداخت آن دیه بشوم؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با عرض سلام

بطور  قانونی در صورتی که شما کروکی افسر کاردانی و مدارک مورد نیاز را در اختیار بیمه قرار دهید مراکز بیمه ای  باید حداکثر ظرف یک  ماه خسارات را پرداخت نمایند ولی متاسفانه گاها تا دو سال طول میکشد

در ارتباط با مشکل شما هم راه حل قانونی وجود دارد

به منظور راهنمایی هرچه بیشتر و مشاوره رایگان با شماره بنده تماس بگیرین تا بهتر راهنماییتان کنم

شماره تماس