در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
آیا برای استفاده از 6 ماه مرخصی زایمان قبل از زایمان و در دوران بارداری لازم هست به تامین اجتماعی اطلاع داده شود که باردارم؟یا بعد از زایمان مراجعه کنم کافی است؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام طبق آیین نامه وضع حمل و کمک نوزاد ماده 3این آیین نامه زن باردار مکلف است که در سه وهفت ماهگی در دوران بارداریجهت معاینه به سازمان مراجعه کند وگواهی انجام معاینه را از پزشک یا قابله سازمان اخذ ودر پرونده به واحد مربوطه تسلیم کند