در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام من تصادف کردم ولی اورژانس نیومد من خودم رفتم بیمارستان نامه بیمارستان دارم و حدود3میلیون هزینه کردم بیمه گرم گفت برای دریافت خسارت از بیمه باید بگی از پله افتادم و حدود 1 سال بیمه نامه عمر دارم نحو پرداخت خسارت ب من چجوری؟ باتشکر
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

اگر بيمه عمر شما در بيمه پاسارگاد است، تمامي فاكتورهايتان را به نماينده خود تحويل دهيد، و لازم نيست كه دروغ بگوييد، نماينده براتون كاراش رو انجام ميده.

اگر بيمه اي ديگر داريد داخل بيمه نامه تان را چك كنيد كه ببينيد پوشش هزينه پزشكي حادثه را داريد. فقط اين پوشش مي تواند خسارت شما را جبران كند.