در دیه و بیمه خودرو توسط
من راننده موتور سیکلت هستم باماشین که خودشم قبول داره که مقصره در اون موقع  موتورم ربوده شده و افسر راهنمایی کروکی نکشیده والان هم بیمه برایه پرداخت  دیه کروکی میخواد
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با عرض سلام و ارزوی سلامتی هرچه زودتر

در صورتی که از تاریخ تصادف شما مدت زیادی نگذشته باشد

شما میتوانید با مراجعه به دادگاه و در خواست کروکی فرضی دهید و به شما نامه ای برای شورای خل اختلاف خواهند داد و از اونجا هم بهتون نامه ای به راهنمایی رانندگی میدن و با توجه به نظر شاهدان کرًوکی فرضی خواهند کشید