در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام وتشکر ازشما
من بیمه کارگران ساختمانی هستم وبه تاریخ انقضاء کارت مهارتم شش ماه مانده که دیروز ازطریق پست اقدام به تمدید اعتبارمجدد آن کردم.اگرکارت جدیدم آمد به تامین اجتمایی اعلام کنم بهتراست یا صبر کنم خودشان بعدازانقضاءکارتم درخواست کنند؟
واگرزودترکارت جدیدم را ارائه دهم آیا به بازرسی مجدد لازم نیست؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بازرسی در هر زمان میتواند صورت پذیرد و ربطی به تمدید و یا انقضاء مدت کارت مهارت ندارد

بعد از تمدید حتما به شعبه اعلام نمایید تا بیمه شما باطل نگردد