در دیه و بیمه خودرو توسط
بسته شده توسط
سوال بسته شد با توجه به : استعلام حق بیمه در خصوصی با نمایندگان بیمه مطرح شود و یا فرم مشاوره رایگان خرید بیمه نامه (لینک در پاسخ زیر) را تکمیل نمایید.
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

با سلام،

بیدبرگ در زمینه پرداخت خسارت بیمه خودرو (شخص ثالث و بدنه) به شما مشاوره ارائه می کند و فروش بیمه شخص ثالث ندارد. ولی می توانید برای خرید بیمه عمر از طریق صفحه اصلی بیدبرگ اقدام کنید

خرید بیمه عمر