در بیمه بیکاری توسط
باسلام خدمت شماسروان گرامی اینجانب درسال92ازکارگاه پدریم که سابقه 11سال بیمه راداشتم به دستورنامادریم ازکاراخراج شدم وبعداز چندماه دویدن اداره کار اخراج بنده راتاییدورابطه من وپدرم را کارگر وکارفرمایی زدن وبعداز چندماه دویدن دیگرسازمان تامین اجتماعی کارگاه خانوادگی اعلام کرد درصورتی که اینطورنبود کارگر غیردرکارگاه مشغول به کاربود ومن هم ازروی ناچاری شکایت خود رابه دیوان عدالت اداری فرستادم وبعدازچندسال بلاخره چند روزی است که حکم دیوان به نفع من صادر شده وسازمان مربوطه را به اجرای حکم بیمه بیکاری محکوم کرده وسوال بنده این است که درزمان بیکاری مادرم نیز تحت تفکل من بوده وتمام خرج ومخارج راخودم میدادم ولی الان ازدواج مجددکرده من چطوری میتوانم ازاداره بیمه درخواست اون چنددرصد راکه تاچهارنفر شامل میشود بکنم وایا من شامل دیگه بیکاری سال 92میشوم یاسال 95واگر شامل 92میشوم ایامیتوانم درخواست خسارت ازسازمان مربوطه را بکنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
براساس مدت مستق پرداخت میشود براساس نرخ محاسبه 92 اما درصد اختلاف تکفل و غیر آن تنها یک در صد میباشد و بیمه بیکاری حق تکفل واولاد و ....ندارد