در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام خسته نباشید.پدر من باید یک جراحی ارتوپدی انجام بدن،و بهشون گفته شده که از طریق سایت بیمارستان های طرف قرارداد با بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ رو پیدا کنید،ولی موفق نشدیم،ممنون میشم پاسخ بدین.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای مشاهده مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان حافظ  میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید و شهر و نوع فعالیت مرکز درمانی مورد نظر خود را انتخاب نمایید

مراکز ارایه خدمات بیمه آتیه سازان حافظ http://app.atiyehsazan.ir/Bimarestan.aspx

اطلاعات تکمیلی در :

بیمارستان های طرف قرارداد بیمه آتیه سازان حافظ