در دیه و بیمه خودرو توسط
در صورت تصادف منجر به فوت بدون گواهینامه دیه چقدر است
2 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)
با سلام

نرخ دیه در فرض سوال شما فرقی نمیکند و هر سالی که دیه پرداخت شود باید به نرخ همان سال یعنی یوم الادا باشد.

نرخ دیه در ماههای عادی در سال 95 برابر با 190 ملیون تومان و در ماههای حرام برابربا 253333333ملیون تومان است.

در سوال شما مساله مهم رانندگی بدون گواهینامه است که باید عرض کنم موضوع شما از دو حالت خارج نیست:

1.  خودرو بیمه نامه شخص ثالث دارد

2. خودرو بیمه نامه شخص ثالث ندارد

در حالت اول بیمه گر موظف به پرداخت دیه به ورثه بدون قید و شرط می باشد و بعد از پرداخت میتواند برای بازیافت تمام و یا قسمتی از آن به مسبب حادثه رجوع کند.

در حالت دوم پرداخت دیه به ورثه توسط صندوق تامین خسارتهای بدنی صورت میگیرد و صندوق هم میتواند مثل بیمه برای بازیافت تمام و یا قسمتی از آن به مسبب حادثه رجوع کند.

با این توضیحات دیگر لازم نیست مسبب حادثه رانندگی منجر به فوت با وصف نداشتن گواهینامه بعلت عدم توانایی در پرداخت دیه، گرفتار حبس و قرض و وام و حراج زندگی اش به منظور پرداخت دیه شود.

در صورت نیاز لطفا با ما تماس بگیرید.

با تشکر منصور حیدری: مدیر عامل موسسه حقوقی حامی تصادفات صدرا