در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (140 امتیاز)
با سلام

مشاغل ازاد بیمه تامین اجتماعی شامل چه شغل ها می شود؟ اگر لیستی دارد لطفا به من معرفی کنید.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
مشمولین بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و مراجع معرفی کننده:

کارفرمایان کلیه کارگاههای فعال مشمول قانون تامین اجتماعی
خویش فرمایان فعالیتهای مشمول قانون تامین اجتماعی (کارفرمایانی که شخصاً بکار اشتغال دارند و فاقد کارگر میباشند)
پیمانکاران
روحانیون
کارگزاران ستادهای نماز جمعه
کارگزاران دفاتر ائمه جمعه
کارگزاران دفاتر نمایندگان مجلس شورای اسلامی
مخترعین، مبتکرین و نوآوران
رانندگان کمپرسی و کامیون و کامیونت داخل شهری
بنایان و کارگران ساختمانی که بطور آزاد فعالیت دارند
اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان
رانندگان آژانس های مسافربری در صورت عدم رابطه مزد بگیری
مهندسین کشاورزی
بازرگانان دارای کارت بازرگانی
اعضای هیأت مدیره شرکتها به شرط عدم دریافت مزد و حقوق
مربیان آموزشگاههای تعلیم رانندگی به شرط عدم رابطه مزد بگیری
حق العمل کاران
مأمورین تلقیح مصنوعی
ورزشکاران
همسران جانبازانی که به امر پرستاری از همسر جانباز خویش اشتغال دارند
رانندگان ماشین آلات سنگین راهسازی از قبیل لودر ، بولدوزر ، گریدرو غیره
رانندگان ماشین آلات کشاورزی که بصورت حق الزحمه ای به اموری از قبیل شخم زنی ، خرمن کوبی، وجین کاری و غیره اشتغال به کار دارند
اعضای سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران که فاقد هرگونه نظام حمایتی بیمه­ای می باشند
معلمان و تعلیم دهندگان کلام ا... مجید
اعضای فدراسیون سوارکاری شامل مربیان ، نعلبندان ، داوران ، طراحان مسیر ، کلانتران ، مراقبین دام و رانندگان یدک کش اسب
مددجویان تحت پوشش معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره)
مجریان طرح های خود اشتغالی و کارآفرینی تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثار گران
نویسندگان و پدید آورندگان کتاب و هنرمندان
رانندگان تاکسی ، تاکسی با ورانندگان مینی بوس های خطوط داخل شهری
علاوه بر گروههای ذکر شده کلیه مشاغلی که تا تاریخ 24/1/87 مشمول مقررات بیمه صاحبان حرف ومشاغل آزاد شناخته نشده بودند از تاریخ مذکور در ردیف مشمولین بیمه صاحبان حرف قرار گرفته اند و کلیه مشمولین می توانند به صورت خود اظهاری با تنظیم فرم مربوطه درخواست بیمه نمایند.
نکته :
پذیرش درخواست بیمه چهار (4)گروه آخر مندرج دراین لیست شامل مدد جویان تحت پوشش معاونت اشتغال و خود کفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) ، مجریان طرح های خود اشتغالی و کارآفرینی تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران ، نویسندگان و پدید آورندگان کتاب و هنرمندان ، رانندگان تاکسی ، تاکسی بار و مینی بوس های خطوط داخل شهری صرفا با ارائه معرفی نامه از مرجع مربوطه مجاز می باشد . درغیر اینصورت شخصا مانند سایرین ، مکلف به پرداخت کلیه حق بیمه مقرر خواهند بود.

البته در حال حاضر با در دست داشتن شناسنامه و کارت ملی می توانید بیمه مشاغل آزاد شوید