در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من بیمه زندگی مان ،بیمه ایران انجام دادم،متاسفانه درصد ضریب تعدیل ساليانه سرمایه فوت رو برام صفر رد کردن ،در حالیکه من ضریب 10 میخواستم، وقتی از نمایندگی خواستم تغییرش بده گفت یا باید کلا. بیمه نامه باطل بشه و دوباره خودتون بیمه کنید یا باید صبر کنید بعد یکسال الحاقیه انجام بدید و استدلالشون این بود که چون سال اول ثابته ضرر نمیکند، سوال من اينه به نظر مشاوران محترم کدوم راه بهتره ، آیا اگه من بعد یکسال درخواست الحاقیه بدم ضرری شاملم نميشه? وایتکه گفتن حتما باید ضریب تعدیل ساليانه سرمایه فوت کمتر از ضریب ساليانه حق بیمه باشه ، آیا درسته ?    از جوابدهيتون سپاسگذارم
4 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام
شما قبل از پرداخت بعدی حق بیمه تون این الحاقیه رو بزنید یعنی حدود یک خفته تا پرداخت بعدی و اصلا ضرری نخواهید کرد
بله اگر ضریب ۱۰ برای تعدیل سالیانه هست سرمایه فوت باید ۵ باشه
موفق باشید