در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام پیامکی برایم رسیده که عینا" کپی میکنم :
"با پرداخت 13قسط دربيمه پاسارگاد 4 ميليون مستمري بگيريد."
لطفا" در صورت امکان توضیح دهید چگونه این امکان وجود دارد. با تشکر
2 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
درود بر شما
در این پیامک روش پرداخت اقساط  حق بیمه به صورت سالانه در نظر گرفته شده و شما با گذشت ۱۳ سال مستمری دریافت می کنید ولی در این پیامک موضوع رو به شیوه‌ای جالب مطرح کرده است ، شیوه ای هوشمندانه همراه با صداقت
میزان پرداختی رو نمی تونم حدس بزنم ولی احتمالا حق بیمه سالانه ۲/۴۰۰/۰۰۰ بوده که ماهانه ۲۰۰/۰۰۰ تومان می شود
اگر سوالی در مورد مستمری و دوره مکمل بازنشستگی بیمه پاسارگاد داشته باشید کارشناسان ما  پاسخگوی شما هستند.
موفق و بهروز باشید