در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام خسته نباشین
ایا این گفته درسته که میگن اگه 10سال به دور از استان کار کنی 5سال سختی کار تعلق میگیره.من خودم تو کار راهسازی هستم قسمت تولید اسفالت.
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خیر دور کاری جزو سختی کار نیست

سختی کار شرایطی دارد که در صورتی که به تایید کمیته مشاغل سخت برسد شغل شما جزو مشاغل سخت می شود و می توانید از مزایای این قانون استفاده نمایید که یکی از این مزایا یک و نیم سال محاسبه شدن هر سال پرداخت حق بیمه می باشد

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟