در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام،میخواستم بدانم بیمه تکمیلی دقیقا شامل چه چیزهایی میشود مثال مطب دکتر ک میرویم ویزیت ازاد میگیره ایا میتوانیم فاکتور گرفته و به بیمه تکمیلی بدهیم?ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست عزیز سلام،شب خوش.

در بیمه تکمیلی پوشش ویزیت و دارو هم میتواند در شرح خدمات باشد،بستگی به نوع قرارداد اداره،سازمان و یا شرکت متبوعه می باشد که با بیمه منعقد می کند.

پوشش های کلی بیمه تکمیلی بشرح ذیل می باشد:

۱-جبران هزینه های جراحی در بخش های عمومی بیمارستانی.

۲-جبران هزینه جراحی ۶ عمل اصلی.

۳-جبران هزینه زایمان(نازایی).

۴-جبران هزینه های پاراکلینیکی نوع اول.

۵-جبران هزینه های پاراکلینیکی نوع دوم.

۶-جبران هزینه های پاراکلینیکی نوع سوم.

۷-جبران هزینه های پاراکلینیکی نوع چهارم(آزمایش-ویزیت و دارو)

۸-جبران هزینه های لیزیک چشم( در صورتی که نمره هر چشم از ۴ فراتر رود) و یا مجموع هر دو چشم به ۶ دیوپتر برسد.

۹-جبران هزینه های آمبولانس(داخل شهر)،فقط در صورتی که منجر به بستری در بیمارستان شود قابل پرداخت است.

۱۰-جبران هزینه های آمبولانس(خارج از شهر)،فقط در صورتی که منجر به بستری در بیمارستان شود قابل پرداخت است.

موفق و پیروز باشید.