در بیمه درمان تکمیلی توسط
بهترین بیمه تکمیلی با بهترین پوشش ها و قیمت مناسب برای خانواده ها به صورت انفرادی و یا شرکت های زیر 25 نفر و یا بالای 1000 نفر نفر چه شرکتی است؟شرایطش چیست ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

برای ثبت نام بیمه تکمیلی شرایط خاصی وجود داره.

شما باید جدولی رو مرکب از 3 یا 4طرح بیمه ای بطور یکسان و مشابه از شرکت های بیمه ای که مدنظرتون هست استعلام بگیرین و در آخر با دو یا سه شرکتی که نرخ هاشون نزدیک به همدیگه هستن جلسه ای در مدیریت و تصمیم گیرندگان اصلی شرکت تون ترتیب بدین و هر کدوم که با شرایط و نرخ بهتر به شما سرویس بیمه ای بدن قرارداد تون رو منعقد بفرمایین.

در حال حاضر بنده این امکان رو دارم که بطور مستقیم از شرکت آتیه سازان حافظ و کمک رسان ایران نرخ ها رو براتون دریافت کنم و در صورت تمایل از سایر شرکتها نیز این امکان برای بنده وجود داره تا استعلام های خوبی رو براتون دریافت کنم.