در سوابق بیمه توسط
درحال حاضر امکان دسترسی به سایت وجود ندارد و نمی توانم ثبت نام اولیه انجام دهم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام این پیام مربوط به پر کردن فیلد ها می باشد و اطلاعاتی که شما در  فیلد ها پر می نمایید برای سیستم تعریف نشده به همین دلیل پیام 403 را مشاهده می نمایید

باید کش (Cash)  و کوکی های (Cookies) مرورگرتون را پاک کنید. همچنین از وی پی ان (VPN) هم استفاده نکنید

برای ورود به سایت سابقه بیمه هم از طریق لینک زیر که در راهنمای ثبت نام در بیدبرگ اومده استفاده کنید

در ضمن برای مشاهده سایت سوابق و استفاده از آن بهتر است از آخرین ورژن مرورگر فایرفاکس استفاده نمایید
دانلود آخرین ورژن مرورگر فایر فاکس = https://www.mozilla.org/en-US/firefox/products/

مشاهده سوابق