در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ده سال سابقه بیمه دارم.از اول بهمن ماه در یک شرکت جدید مشغول به کار شدم ولی برای بهمن ماه برایم لیست بیمه ای رد نشده است. راه چاره ای وجود دارد؟  چگونه میتوانم این موضوع را از تامین اجتماعی پیگیری کنم؟
1 پاسخ
توسط
در صورتی که مدارک مستند(قرارداد و حکم و فیش حقوقی و...) را داشته باشید می توانید با مراجعه به تامین اجتماعی محدوده شرکت و تکمیل فرم ادعای اشتغال/ یا با مراجعه به اداره کار و طرح شکایت موضوع ماده 148 قانون کار ؛ نسبت به ایجاد سابقه بیمه خود اقدام نمائید.
توجه: چنانچه شرکت غیر پیمانکاری بوده و مشمول بازرسی کارگاهی تامین اجتماعی باشد(شرکت های زیر 50 نفر بیمه شده)؛ در صورت درج نام شما توسط بازرس شعبه در گزارش بازرسی، شعبه می تواند راسا اقدام نموده و در محاسبات دوره ای شش ماهه، شرکت را در خصوص حق بیمه شما بدهکار نماید.(بدهی ناشی از بازرسی)