در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
اگر فردی تا بحال هیچ گونه سابقه بیمه نداشته باشد ایا میتواند برای بیمه خویش فرما اقدام کند.و اگر میتواند قدم اول چیس؟
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام منطور از بیمه خویش فرما چه نوع بیمه ای است ؟

به بیمه اختیاری ، مشاغل آزاد مثل بیمه قالی بافی ، بیمه کارگران ساختمانی ، بیمه زنان خانه دار و ... که حق بیمه را خود افراد پرداخت می کنند خویش فرما می گویند که هر کدام قوانین خاص خود را دارند

اگر منظور شما بیمه اختیاری باشد باید حداقل 30 روز سابقه پرداخت حق بیمه را در زمان تقاضا داشته باشید

اطلاعات تکمیلی در:

مبلغ پرداخت بیمه اختیاری