در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام
برای دیر پرداخت کردن حق بیمه هرماه ۲ درصد چقدر میشه؟
ماهانه ۱۳۲ هزارتمن پرداخت میکردیم.
و اینکه چرا گفتن این ماهتون آزادحساب میشه و سه برابر بایدپرداخت کنید؟؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در بیمه رانندگان در صورت عدم واریز به موقع حق بیمه تعرفه به صورت آزاد محاسبه می شود

جریمه عدم واریز بیمه

درصورتی که این قبیل رانندگان در مهلت مقرر قانون طبق ماده ٣٩ قانون تأمین‌اجتماعی (حق‌بیمه هر ماه تا آخرین روز ماه بعد) از پرداخت حق‌بیمه خود به سازمان خودداری کنند و کارت هوشمند آنان دارای اعتبار باشد، می‌بایست حق‌بیمه ماه‌های پرداخت نشده را به طور کامل پرداخت کنند

شرایط و نحوه بیمه رانندگان بین شهری