در سایر توسط
با سلام من در سال 1367 از نيروى مسلح بازخريد شده ام و در ان زمان همه مبالغى که بابت بيمه و بازنشستگى از من گرفته بودند به من برگشت داده شد ايا من ميتوانم از سنوات بيمه انزمان استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه ان زمان توافق کردید وحق بیمه آن دوران را یکجا دریافت نمودید متاسفانه فقط میتوانید سوابق ان دوران برای خود لحاظ نمایید وتحت هیچ شایطی بعنوان سابقه بیمه لحاظ نمیشود ....ایمانی