در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام ایا کارشناس بیمه جواب میدهد تو را بخدا ایا ما اگر ۱۰ سال یا بیشتر یا کمتر بیمه عمر بپردازیم ب حقوقمان میرسیم
2 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام همه شرکت های بیمه موظف هستند در صورتی که شما به تعهدات خود عمل نمایید مثل پرداخت حق بیمه هر تعهدی که در قرارداد بیمه شما ذکر شده را انجام دهند در غیر این صورت شما می توانید از شرکت بیمه در بیمه مرکزی یا در دادگاه شکایت نمایید و حق خود را مطالبه نمایید.

از شرکت بیمه چجوری میشه شکایت کرد ؟