در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام من يك مركز چشم پزشكي و عينك سازي دارم ميخواهم اين مركز رو با تمامي بيمه هاي تكميلي و ديگربيمه ها قرارداد ببندم لطفا راهنمايي كنيد متشكرم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و عرض ادب.

شما می توانید با مراجعه به شعبات مرکزی شرکت های بیمه و یا قسمت رفاهی بانک ها،ضمن معرفی خود و ارایه رزومه از خود،نسبت به تخفیفات و یا تسهیلاتی که میتوانید برای آنها بدهید وارد مذاکره شوید.

با بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.