در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا در صورتی که در سال 94 حق بیمه بر اساس ماهی 2میلیون رد شده باشد در سال 95نسبت به کاهش آن به مبلغ 1میلیون و500 اقدام کرد و حق بیمه کمتری پرداخت نمود؟
2 پاسخ
توسط
بله، حق بیمه کمتر میشود چون حق بیمه به تناسب حقوق می باشد
توسط
باسلام در بیمه های اجباری مشکلی نیست وحق بیمه 27درصد حقوق دریافتی میباشد که 7 درصد ان راصاحب کار و مابقی رو بیمه شده پرداخت می کند اما در بیمه های ازاد (مشاغل ازاد واختیاری )نسبت به سوابق پرداخت حق بیمه نمی توان مبلغ کمتری رو به عنوان دستمزد انتخاب کرد.