در لیست بیمه توسط
اگر يك نفر در ليست بيمه جامانده باشد چه كاري ميتوان كرد كه بيمه اش ارسال شود براي آن ماهه
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر در ماه قبل ارسال ولی در ماه جاری فراموش شده باشد خود تامین اجتماعی برای کارفرما بابت عدم ارسال نفر بدهی صادر و سابقه ایجاد مینماید اما اگر برای اولین بار باشد که مقرر به ارسال میباشید درصورت بازرسی از کارگاه و ثبت نام کارگر امکان اصلاح با مراجعه به شعبه وجود دارد