در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام میخواستم بدونم ایا بیمه فقط دیه ای که دادگاه رای صادر کرده را پرداخت مینماید یا هزینه های درمان و ازکار افتادگی درمدت طول درمان را نیز پرداخت می کند؟
2 پاسخ
توسط
دوست عزيزطول درمان توسط قاظي روي پرونده داده مشودودرصدديه اي كه براي شما بريده شده.هزينه طول درمان نيزمحاسبه شده است
توسط (1,700 امتیاز)

باسلام

برابر قانون هزینه های درمانی و پزشکی مصدومین تصادفات رانندگی در بیمارستانهای دولتی رایگان بوده و هزینه ای دریافت نمیشود.

لیکن بعد از ترخیص بیمار از بیمارستان و برای کلیه مراحل درمانی هزینه دریافت میگردد ولی شرکتهای بیمه فقط مبلغ دیه تعیین شده را پرداخت مینمایند.

بنابراین سعی شود مصدومین قبل از انجام انواع رادیولوژی عکس سی تی اسکن و یا سایر اقدامات پزشکی بیمارستانم را ترک ننمایند.