در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با چه عنوانی و تحت چه قرارداد ی میتوان در یک شرکت خصوصی به عنوان مشاوره در زمان بازنشستگی مشغول به کار شد
1 پاسخ
توسط (15,720 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه شما بازشسته میباشید اگر در شرکت خصوصی مشغول بکار شوید اگر کارفرما لیست ارسال نماید بازنشستگی شما کن لم یکن شده ومجددا شاغل محسوب میشوید وحتی اگر لیست هم ارسال نشود بازرسی صورت بگیرد بازرس بیمه اسم سمارو در به بازرسی قید شود مجددا شاغل محسوب خواهید شد واگر بعنوان مشاور مشغول بکار شوید وبه بیمه اطلاع دهید بصورت قراردادی ۵٪از کارکرد شما نزد کارفرما باقی میماند تا در مواقع حسابرسی اگر مدارک بازنشستگی کپی آن پیوست شود بیمه ای به آن تعلق نمیگیرد بعد از تایید میتوانید ۵٪ ضمانت را دریافت نمایید ..ایمانی