در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر.
بنده حدود 3سال میباشد که از بیمه بیکاری استفاده مینمایم و اکنون شرایط بازنشتگی را دارا میباشم؛ ولیکن باتوجه به اینکه بنده سه سال آخر سابقه خود از بیمه بیکاری استفاده نمودم ٬ملاک محاسبه مستمری دوران بازنشستگی من چه خواهد بود یا به عبارتی حقوق دوران بازنشستگی من چقدر میشود.
لازم بذکر است قبل از بیکاری حقوق بنده ششصد  تومان بود و حالا حقوق بیکاری من حدود هفتصد است.
با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
ایام بیمه بیکاری در میانگین دستمزد اثر ندارد .و قبل بیمه بیکاری ملاک محاسبه خواهد بود

اگر حقوق کمتر از حداقل تعیین شده در سال جاری باشد همان حداقل برایتان حکم صادر میگردد