در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام،من مسیول فنی یک شرکت بسته بندی فراورده های گوشتی هستم با مدرک دکترای دامپزشکی،کار فرمای من مبلغ حقوق منو که بر مبنای تعرفه سازمان دامپزشکی هست پرداخت نکرده و بعد از 6 ماه تازه یک ماه است که من رو بیمه کرده ،آیا الان میتوانم با توجه با اینکه تا پایان فروردین سال 96 قرار داد دارم از ایشان بابت ندادن حق و حقوقم شکایت کنم؟و آیا به حقم میرسم؟متشکرم
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.در صورت احرازو تایید کارکرد شما در شرکت ،تمام حقوق معوقه شما محاسبه خواهد شد.واین شکایت باید در اداره کار محل انجام فعالیت ثبت گردد.